Här gör jag just nu

Detta gör jag just ju då ! Kollar om det finns nått fint löshår i min färg och skit! Inte hittat nått än, men fortsätter leta!! Blir kanske inte skola imorgon... Vet inte om ja pallar det.. Jag är jätte glad för att nästa vecka kanske jag ska Pierca naveln! :D Mamma ska kolla om hon kan åa in till stan nästa vecka med mig, måste bara övertala henne liiiiiite till, sen blir det navelpiercing Next! :DDD <3

PICTURES.





Älskar dig vännen!

Sköönt hjärtat att vi rett ut det där, och förlåt att jag drygar ibland <3 <3 <3
Uppdatering; Menar Alexandra ;))

Längtar

Just nu längtar jag till en väldans massa saker!!! Först nu på fredag blir det kanske 021 disco! Sen på lördag fyller jag 14 :DDDD  Längtar som faan till det, Helgen efter dt den 8 juni ska jag troligtvist till stockholm och va hos min pappa hela den helgen, vilket är jätte kul!"sen ska jag kolla med storbror Tony om han har lust att träffas då också! :D Ska bli jätte chill! Och funderar lite över en sak nästa vecka... Bllööööh, får täbnka sen, duschade för en stund sen och nu ska jag kolla klart på en film! Puuuuss <3

DAGENS

Ingen aning om vart jag köpt dom, så skriver de inte :)

Tryck f5 om det inte kommer upp!

Vad tycker ni om den nya designen? :) Inte helt klar än! Ska försöka ändra lite i texterna i rubrikerna och på sidan :) Men hoppas ni gillar den! Nu har jag iaf en header, inte världens bästa direkt utan med nått jag gjorde lite snabbt! :) Lalala, nej men om ni inte gillar den här designen kan ni väl kommentera ? :)

Skola idag

Var i skolan idag för första gången på länge, väldigt länge faktiskt, en månad sen ca, Det var.. tråkigt och jobbigt. Efter skolan var jag med Andreas och Joel, det var kul, vi gick runt i hela jävla kbk, haha vi köpte color och dom typ skakade dom och spruta ner nån staket pryl vid den nerlagda bion, haha det var iaf jätte kul! fotade dock inget för tänkte inte på det, så inga bilder blir det, men jag bloggar nog ikv eller imorgon! :) ♥

Nu blir det stallet

Nu ska jag iväg till stallet! Ska bli skönt att komma hemifrån! Jag kommer dock inte att uppdatera under dagen :P Men det blir väl nått inlägg i kväll :)


Lite bilder


Vart med dessa filurer

Vaknade 06:30 idag för skulle på en tävling i strömsholm och titta! Vi var där jätte länge och jag brände mig som fan i solen, så nu e jag röd, inte brun :(((( Så har jag även pratat med mamma om jag ska gå till skolan den här veckan på prov eller va man nu kallar det, inte alla dagar utan typ 2, och se om jag kan va där tills skolbytet e klart, hoppas de bli klart snart bara!! Sen senare när jag kom hem från tävlingen(nu hoppade jag visst ut ur det jag pratade med *host* men spela roll) så somnade jag och sov en timme, sen vid fyra träffade jag Neja och Mathilda! Käkade glass och dom spelade fotboll och wollyboll. Sen drog vi t mig och badade, mathilda ramlade i med tröjjan på XDDD  Haha, sen sa hon att jag putta henne :(( Men nu har dom dragit iaf, och jag ska äta middag :) och neja ville itne va med på bild, Förresten, bollen på bilden på neja(hon i lila) Heter Lisa, eller stina... ingen aning, ahhaha

FAAAAN VAD TJILL!

VI VANN!!! OMFG!!! vi vann faktiskt! Bääääääästaaa! :DD Gjorde min kväll bäst!!

River uterummet

Här river dom vårt uterum för fullt! Bild på hur det blev kommer upp senare om jag kommer ihåg!!! Puss <3

Sunny Days

Älskar solen!! Blivigt sjuuukt brun, fy sjutton vad snyggt! Men vill fortfarande vara brunare :D Har vart på erikslund idag med mamma och köpt pool! Vilket är tjill, för det är verkligen jätte varmt! Men sjukt skönt, ska käka grillat idag, muuums, älskar't!! Syster min trampade på en glasbit och har nu värstaa djupa såret, stackarn :/// Ska äta nu och messa med en speciell person (a'  Puss <3

Jordbubbar

Var i stallet idag med mami, gick suuper!! Sjukt härligt med det fina vädret! Men man blev verkligen trött och utmattad efteråt :/ Så har fått huvudvärk nu och håller nästan på att somna framför skärmen nu :( Ska kolla tve, hejdå <3 Oh juste, köpte jordgubbar idag, en var formad som ett hjärta :)

Med kompisar

Var med Ida, Morgan och massa massa fler idag! Orkar inte dra upp alla namn för då glömmer jag väl nån och hahah jajaja, Vi stack t bryggan och nåra badade, jag ville, men hade ingen bikini med mig :/ Skitsamma. Och några bakade två kladdkakor som faktiskt var helt okey :)

True Words


Lite skit bilder


Fuck förkylningar

Är förkyld. Igen. Döö. Men spela roll. Haha, Dagens Outfit ↑ Skaa pluggaaa nu, puss <3

Glass med lillasyster

Var för en stund sen så åt jag och lilla syster saga glass :) Fast hon tyckte inte om :o Fan sjukt, vem gillar inte glass liksom. Iaf, nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen strax sen blir det att plugga och städa rummet! :) Sen om jag orkar eventuellt gå ut och fota lite ! :)  Har inte tagit nån ny bild så bjussar på en från igår :)

Ska förklara

Okey, först och främst så tror jag nog faktiskt att du har ett namn :) Och sen så är det såhär, Det hände en sak i skolan, som nog många inte tycker är så allvarligt men det gör jag. För alla har inte vart med från början. Och för den saken vill jag inte gå till skolan. Flera har sagt att jag är feg och inte vågar gå dit. Det stämmer nog delvis. Alla är inte starka, jag är inte omännsklig. Jag har känslor jag med. Och jag va nere på botten verkligen. Jag orkade inte mera. Så jag sa ifrån. sen dess har jag vart hemma nåra veckor tillbaka. Det är bra för mig att få ta en paus tror jag. Men ska nog börja gå till skolan igen. Halkar efter alldeles för mycket i alla ämnen och det är inte bra. Sen byter jag nog skola om någon vecka hoppas jag. Så då är ju den här skiten över iaf.

Svar på Kommentarer

Sv: Nej inte idag.
Sv: Cubus :)

Hej på er

Sitter hära framför datan. Åt nyss middag. Idag var jag med Emma. Eller vi typ va nån timme, för jag orkade inte mer sen och drog hem. Imorgon vet jag inte v ad som händer.Får se :) Och på onsdag blire nog att vara med Emma igen. Jajaja nu ska jag inte tjata om sånt tråkigt!! Bästa jävla vädret idag fan! blev runt 30 grader. Såååå härligt skönt! Somnade när jag solade. Jag själv tycker att jag faktiskt börjar bli brun nu! Är iaf inte krit vit längre! :D Dock har jag inte blivigt brun i ansiktet typ :( Det är ju lite synd :/ Kanske ska till skolan imorgon. Troligtvist så blir det så. Men vi får se. Bestämmer det lite senare ikv! Nu ska jag kolla om nån kanske vill göra nått så jag har nått för mig ikväll. Annars drar jag ut på min lilla tomt och chillar resten av kvällen helt enkelt! :)

26 grader och sol


Nanana


Kläder jag fick idag

Fick lite kläder idag när jag och mamma var på erikslund :)

Shopping på Ikea

Var nyss på en mini shopping med madre på IKEA. tjilligt. Jag har fått et FET JÄVLA CRUCH PÅ KAKTUSAR!!! fan. jag bara stört älskar dom, så sjukt balla. Finns fan inge häftigare växter. Dom e helt bedårande!! Kolla på min som jag köpte idag liksom, heeeelt underbar är den. Alla älskar väl kaktusar!! :DD Sen blev det också två vita doftljus! :)

Cha cha bloggen ;)

Haha nej, jag bara driver. Hade ingen bra rubrik. :) Och förlåt för den dåliga kvaliten på bilden!! Men ahh, haha, Min outfit idag iaf :)  Idag har jag hunnit städa rummet, bakat en rabarber paj(stavning) och solat!! Även hjälpt mamma natta min syrra och hängt upp tvätten. Ska kolla om nån vill hitta på nått. Annars går jag ut och solar ett tag! Vill vara bruun, så jäkla snyggt! Hatar att va blek :( Jaja. Puss på er<3

Vad jag köpte idag

Ginatricot ↑

New Yorker ↑

Cubus ↑

Hej på er!

Idag hade jag tänkt att åka in till stan med stora syster Emeli för att köpa lite nytt! Garderoben börjar se lite tunn ut, haha. Hade tänkt löpa ett par skor, nån/nåra tröjor. Vi får se vad jag hittar. Eventuellt ett par Jeans också"! Ska bli kul, så länge sen man var i stan med Stora syster! Dock följer hennes kompisar med. Men det gör inte så mycket. Så länge lilla jag får shoppa! Nu ska jag kolla tåg tider, och sen blir det att fixa mig, så drar jag nog sen. Bild på vad jag köpt kommer nog ikväll! :)

Jag älskar dig stora syster!


Sleepover last night

Igår var jag med Emma. Mötte upp henne i kolbäck och sedan gick vi in till gårn och jag skulle anmäla mig till sommar jobb sak där. Efter det så drog vi hem till mig och stack utanför och fotade.(bilderna som ja la upp igår)  Sen drog vi till kolbäck igen för Emma behövde hämta sina saker. Efter det åkte vi till mig och satt och tjockade oss med godis chips och läsk, Vi var uppe hela natten, men vid halv sju imorse däckade jag, Emma var vaken typ hela tiden tror jag.. Jag vaknade iaf vid elva sen och vi åt frukost, klockan 2 åkte hon hem, och jag har suttit vid datan sen dess, Ska snart till strömsholm :)

HÄRLIGA TIDER


Bilder från dagen


Vill ha


Dagens Outfit

Dagens Outfit får då detta bli! Ett par ljus blå jeans och en Peak tröja. Jag är lite morgon trött av mig. Det är därför jag ser halft död ut, haha.

Gokväll

Hej! Sitter här framför min mammas data. Har nyss fotat. Jag har egentligen inte så mycket att säga. Vart i stallet idag. Imorgon kanske jag skulle vara med Ebba om hon kunde. Jag tänkte gå och sova strax. Så vi hörs imorgon!

Hej på er

Kom nyss hem ifrån Tunboskolan. Först åkte jag dit bara för att gå på ett möte med min lärare. Men sen blev det att jag stannade kvar under lunchen och sedan inder bild lektionen. Gjorde nån fågel skulptur sak. Som var jätte ful för övrigt. I alla fall, Nu pratar jag med Moa, eller vi chattar. Men endå, Skanar henne jätte mycket! Saknar alla kompisarna i stockholm! Hoppas jag kan åka dit snart igen! <3

Välkommen Till Min Nya Blogg

En fin första rubrik tycker jag. Det här är den sista bloggen jag kommer att göra. Jag har suttit i över en timme med designen och ändrat. Hämtade den från början från nån design sida. Men har gjort om den extremt mycket. Är hyfsat nöjd med den. Hoppas nu att jag kommer att orka blogga vidare. Jätte många har sagt åt mig att börja blogga igen. Jag tycker ju att det är roligt och sånt där. Men har inte riktigt tid att skriva 5 inlägg varje dag.  Utan kommer bli kanske ett inlägg om dagen. Ibland fler kanske. Ibland kanske inget alls. Men huvud saken är att jag har börjat nu igen!  Nu ska jag fixa det sista med designen. En header kommer inte att komma upp då bloggen är för bred för att bilderna ska passa. Men det kanske jag fixar nån gång. Men vi hörs <3

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!